Sanitairreiniging

Sanitairreiniging

Artikelnr. Naam en omschrijvingToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
SANI110C.1Scale-it
Toiletreiniger en ontkalker
Scale-it kan geconcentreerd (20%) gebruikt worden voor toilet ontkalking, als ook in een 2,5 % oplossing voor algemene sanitair reiniging.
€ 56,30
SANI155C.1C4
Sanitairreiniger in doseerflacon
Een geconcentreerde, zure reiniger reiniger, kan gebruikt worden voor reinigen en ontkalken van algemene wasruimte oppervlakken.
€ 54,60
SANI150C.5Frissan
Geparfumeerde sainitairreiniger
Een zuurvrije reiniger voor toilet en wasruimte. Reinigt en zorgt voor een langhoudende aangename geur. Dikvloeibare rode vloeistof, bestaat uit surfactanten en emulgatoren die lichaamsvetten en schuim oplossen.
€ 39,36
SANI300C.5Acid Wash 80
Superkrachtige reiniger
Sterk geconcentreerde zure reiniger voor het verwijderen van verwering, betonvlekken, roestvlekken en het reinigen van metselwerk, steen, en ontsierende beton- en gipsplekken.
€ 54,01
SANI500C.5Breaker
Ontkalker
Een doeltreffende reiniger en ontkalker voor het verwijderen van ernstige kalkaanslag en lichaamsvet. Een combinatie van geconcentreerde detergenten en zuren in een geurloze, dikvloeibare formule. Breaker kan worden gebruikt voor het grondig ontkalken van roestvrijstalen toiletten, urinoirs en bidets. Voor alle wasruimten.
€ 77,39
SANI700.1SANI 700
Urinevreter,
Geurneutralisator
SANI 700 is een geur neutralisator, urinevreter en bacterie afbreker voor onder meer toiletten en urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en septic tanks
€ 78,30