Sanitairreiniging

Sanitairreiniging

Artikelnr. Naam en omschrijvingToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
SANI110C.1Scale-it
Toiletreiniger en ontkalker
Scale-it kan geconcentreerd (20%) gebruikt worden voor toilet ontkalking, als ook in een 2,5 % oplossing voor algemene sanitair reiniging.
€ 49,20
SANI155C.1C4
Sanitairreiniger in doseerflacon
Een geconcentreerde, zure reiniger reiniger, kan gebruikt worden voor reinigen en ontkalken van algemene wasruimte oppervlakken.
€ 69,60
SANI100C.5STC
Toiletreiniger ontkalker
Een geconcentreerde toiletruimte reiniger, het verwijderd kalk aanslag en organische afzettingen, het maakt toiletten, urinoirs, en ander sanitair schoon en fris. Bacteridal vernietigt geur aan de bron. Veilig op chroom, roestvrijstaal, porselein, en keramiek.
€ 34,80
SANI100.075STC Red SanitairontkalkerSTC RED is een ingedikt reinigingsmiddel voor het periodiek verwijderen van kalkafzettingen zodat de helft van de arbeidstijd bespaard wordt. Door de verdikte samenstelling worden werkzame stoffen, vooral op staande oppervlakken maximaal benut om de kalk af te breken.
€ 59,00
SANI150C.5Frissan
Geparfumeerde sainitairreiniger
Een zuurvrije reiniger voor toilet en wasruimte. Reinigt en zorgt voor een langhoudende aangename geur. Dikvloeibare rode vloeistof, bestaat uit surfactanten en emulgatoren die lichaamsvetten en schuim oplossen.
€ 32,80
SANI300C.5Acid Wash 80
Superkrachtige reiniger
Sterk geconcentreerde zure reiniger voor het verwijderen van verwering, betonvlekken, roestvlekken en het reinigen van metselwerk, steen, en ontsierende beton- en gipsplekken.
€ 47,20
SANI400.1SANI 400
Limonella frisgeurend reinigingsmiddel
Limonella is een frisgeurend reinigingsmiddel op basis van natuurlijke oliën. Het is een onschadelijk, neutraal product dan in combinatie met andere reinigingsmiddelen zonder nadelige gevolgen kan worden gebruikt. Limonella is fris geurend en lang werkzaam waardoor het uitermate geschikt is voor toepassing op sanitair, tegelwerk, trappenhuis en zwembaden.
€ 64,85
SANI500C.5Breaker
Ontkalker
Een doeltreffende reiniger en ontkalker voor het verwijderen van ernstige kalkaanslag en lichaamsvet. Een combinatie van geconcentreerde detergenten en zuren in een geurloze, dikvloeibare formule. Breaker kan worden gebruikt voor het grondig ontkalken van roestvrijstalen toiletten, urinoirs en bidets. Voor alle wasruimten.
€ 66,00
SANI700.1SANI 700
Urinevreter,
Geurneutralisator
SANI 700 is een geur neutralisator, urinevreter en bacterie afbreker voor onder meer toiletten en urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en septic tanks
€ 75,60
7032830Actisan chloortablet
6 x pot á 300 stuks
chloor-desinfectietablet
€ 112,70