Removers

Removers en Riool ontstopper
Voor echte probleem oplossers zoekt u bij deze reinigingsmiddelen naar de juiste oplossing

Removers

Artikelnr. Naam en omschrijvingToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
REM100.05REM 100
Viltstift remover
Voor het verwijderen van viltstift, inkt, etc. van steen, beton, tegels, verschillende laksoorten, en hout. REM 100 werkt in op graffiti, en lost de laag op. Door de moderne grondstoffen is REM 100 toepasbaar op vele soorten ondergronden, zonder deze aan te tasten. REM 100 is volledig biologisch afbreekbaar.
€ 76,80
REM600C.5Solvent Degreaser
Vet-, olie- en wasverwijderaar
Een snelwerkende ontvetter op basis van solventen die olie en vet meteen vloeibaar maakt. Een combinatie van solventen die in water een emulsie vormen voor een snelle reiniging. Lost olie, vet, diesel, teer, bitumen, rubber, was en asfalt snel op. Ideaal voor het ontvetten van motoren en metalen onderdelen en voor het verwijderen van was op houten vloeren. Aanbevolen voor constructie- en machineateliers, non-food productie, transport en automobielindustrie.
€ 71,40
SPU590SPU 590
Dust Remover
Krachtig hulpmiddel in spuitbus voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Dust remover is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. Dust Remover is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.
€ 198,00
SPU596SPU 596
Afbijtmiddel
Zeer effectief hulpmiddel in spuitbus bij het verwijderen van oude verflagen op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal, hout en glas. Dit afbijtmiddel heeft een gel-structuur en is gebruiksvriendelijk.
€ 163,20

Riool ontstopper

Artikelnr. Naam en omschrijvingToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
RIO300.1RIO 300
Riool ontstopper
Verwijderen van verstoppingen in het riool op moeilijk bereikbare plaatsen. Verwijdert verstoppingen van organische stoffen zoals: vet, zeep, haar, papier, textiel, koffiedrab, etc., en alle denkbare combinaties hiervan. Tevens wordt een vuilwerende laag aangelegd aan de binnenkant van het rioolstelsel waardoor toekomstige verstopping minder snel plaats vindt.6 x 1 liter€ 86,25