Interieurreiniging

Interieurreinigingsproducten en facilitair onderhoudsrange

Interieurreiniging

Artikelnr. Naam en omschrijvingToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
INT115C.1C1
Interieurreiniger in doseerflacon
Een neutraal reinigingsmiddel, breed toepasbaar voor allerhande interieurreiniging, flacon is voorzien van een handig doseersysteem
€ 54,60
INT100C.5Viro-sol
Universeel reiniger concentraat
Milieu vriendelijk Viro-sol is de laatste ontdekking in de reinigingstechnologie. De snelwerkende formule verwijdert: vuil, roet, dieselolie, plantaardige olie, vet, nicotine aanslag, huidvetten, etc. snel en efficiënt. Viro-sol is het reinigings-concentraat voor vloeren, wanden, machines, voertuigen, etc. ook voor gebruik in dompelbaden. Viro-sol reinigt gemakkelijk antislipvloeren, en verwijdert ook rubber strepen.
€ 45,49
INT101.5INT101 Hybride reinigerINT 101 Hybride reiniger is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Hybride ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc. INT 101 Hybride reiniger is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en (dam)wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen, rolluiken, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ’s, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen. Hybride ontvetter tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.
€ 38,84
INT101C.5MPC
Universeel reinigingsmiddel
MPC is een bijzonder krachtige reiniger die overal met uitmuntende resultaten inzetbaar is. zoals bijvoorbeeld: voer- en vaartuigen, industrie, hotels, keukens, scholen, etc. Biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij. Verwijdert olie, vet, roet, en vaste vervuilingen. Inzetbaar op alle waterbestendige oppervlakken. Werkzaam in koud water. Te verdunnen tot 1:50 afhankelijk van de toepassing.
€ 46,00
INT110C.1Spirit
Allesreiniger
Dikvloeibaar reinigingsmiddel dat veilig is voor alle harde oppervlakken, en deze oppervlakken reinigt, verfrist en verbetert. Geschikt voor marmer, terrazzo, antislip en gestructureerde vloeren, laminaat, metaalpolish, keramiektegels, aluminium, roestvrijstaal en andere met water afwasbare oppervlakken.
€ 44,35
INT500C.5Ubik 2000
Ontvetter concentraat
Geconcentreerde ontvetter, een betrouwbare reiniger die vet penetreerd en verwijdert. Ubik 2000 is geschikt voor algemene reiniging in keukens, industrie. Het reinigt vloeren, wanden, roestvrijstaal, voedsel bereidingsgereedschappen, industriële machines, etc. Het verwijdert vet, bloed, inkt, etc.
€ 45,60
INT600C.1Vanquish
Ovenreiniger
Vanquish is een geurloze oplosmiddelvrije vloeibare gel, ontwikkeld om ingebakken voedselresten te penetreren en los te weken. Het reinigt oven interieurs, frituurpannen, afzuigkappen en filters, wafelijzers, barbecues, etc.
€ 97,50
INT700.1INT 700
Interieurverfrisser
INT 700 Interieur verfrisser is een krachtige luchtverfrisser. INT 700 produceert een zeer langdurige frisse geur en zit in een handige literfles of economische navulverpakking van 5 liter. INT 700 Interieur verfrisser verdrijft onaangename geuren in interieur en laat langdurig een heerlijke geur achter.
€ 147,90
SPU588SPU 588
Multifoam Cleaner
Universeel, reinigend schuim in spuitbus met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Multifoam cleaner is gebruiksvriendelijk en heeft een subtiele geur. Multifoam Cleaner verwijdert aanslag van rook, inkt en vet.
€ 117,00

Facilitair onderhoudsrange

Artikelnr. Naam en
omschrijving
ToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
FAC100C.075Dazzle
Roestvrijstaal polish
Een mengsel van veilige oplosmiddelen, cleaners, en vegetarische oliën. Dit product is speciaal ontwikkeld om roestvrijstaal en andere glanzende metalen te reinigen en polijsten. Reinigt en laat een beschermlaag achter op rvs. Veilig in gebruik in voedingsbereidings- en hygiëne ruimtes.
€ 67,92
FAC350C.075Amber
Geurende allesreiniger
Een neutraal kant en klaar reinigingsmiddel met een langdurige geur. Amber is een pH-neutrale reiniger voor alle water afwasbare oppervlakken. Houd uw oppervlakken schoon en fris met L-Cryst © technologie. Geschikt voor gebruik op marmer, terrazzo, antislip en gestructureerde vloeren, laminaat, gemetalliseerd polish, keramische tegels, aluminium, roestvrij staal en andere water afwasbare oppervlakken. Amber is de ideale veelzijdige reiniger voor scholen, hotels, kantoren, toiletten, recreatiecentra, enz.
€ 35,00
FAC405C.075Arosa
Luchtverfrisser
Luchtverfrisser,ideaal voor hotels, nachtclubs, grootwarenhuizen, theaters, bioscopen, openbare gebouwen, verpleeghuizen, cruiseschepen en ferries.
Voor het neutraliseren van ongewenste geuren, zoals asbakgeuren. Langhoudende vloeibare luchtverfrisser met noten van perzik, jasmijn, ylang ylang, amber en muskus. Gebruiksklare luchtverfrisser met een “designer” geur.
€ 33,00
FAC200C.075Swift
Veelzijdig poetsmiddel
Een emulsie van reinigers, super fijne wasvrije poetsmiddelen, en siliconen in waterige oplossing. Swift reinigt en poetst in een handeling. Een zeer goede werking zorgt ervoor dat Swift de keuze is van professionele schoonmakers. Te gebruiken op gelakte meubels, in kantoren, hotels, etc.
€ 40,39
FAC300C.075Spray & Wipe
Frisse anti bacteriële reiniger
Een mengsel van bacterie dodende reinigingsmiddelen, en parfums, ontwikkeld voor gemakkelijk “multi purpose” gebruik in/op hotelkamers, badkamers, spiegels, harde oppervlakken, baden, meubels, deuren, wanden, fitness ruimtes, zonnebanken, bars, restaurants, kantines, kantoren, etc.
€ 48,60
FAC400C.075Royal Cologne
luchtverfrisser
Een kwaliteitsluchtverfrisser, welke de geur van tabac neutraliseert, en een prettige geur achter laat. Veilig in gebruik, de flacon staat niet onder druk, het product is niet brandbaar. Royal Cologne is een economisch alternatief voor aerosols. Ideaal voor gebruik in hotels, winkels, auto’s, en alle voor publiek toegankelijke ruimtes.
€ 33,00
FAC411C.1Breeze
Anjer of Pot-Pourri geur
Met geselecteerde olie met anjer-geur en speciale oplosbare middelen voor het creëren van wateroplosbare luchtverversers voor universeel gebruik. Wordt verdund en gebruikt als luchtverfrissingsspray. Het concentraat kan ook worden gebruikt in pot porrri houders. Ideaal voor hotels, verpleeghuizen, theaters, bioscopen, bingohallen, ferries, parkeerdiensten en pensions.
€ 111,60
FAC600C.075Prestige
Meubelpolish met extra was
Hoogwaardige boenwas voor meubelen met een bloemengeur en antistatisch laagje om stofvorming te vermijden. Met zorgvuldig geselecteerde wassoorten, emulgatoren en parfums.
€ 30,60
FAC700C.075Sanex
Geurverwijderaar
Voor het verwijderen van onaangename geuren, vooral urinegeuren. Voor het ontgeuren van alle afwasbare oppervlakken met water, zoals stoelen, zetels, tapijt, afvoer- en afvalgoten.
€ 48,84
WAS100C.5Laundry detergent vloeibaar wasmiddelWassen van textiel kleding in de wasmachine
€ 49,81
WAS300C.5Rapier
Vloeibaar vaatwasmiddel
Een krachtige detergent voor de vaatwasmachine die hardnekkig vuil probleemloos verwijdert. Ideaal voor het machinaal wassen van bestek, aardewerk, roestvrij staal en keukengerei.
€ 42,79
WAS310.20Itrack
Vloeibaar vaatwasmiddel chloorhoudend
Itrak is een krachtig vloeibaar vaatwasmiddel, respectievelijk voor kleine en grotere afwasmachines, uitsluitend voor gebruik d.m.v. doseerapparatuur. Naast een groot reinigend vermogen voor vetten en eiwitten heeft Itrak een effectieve werking om ieder probleem op het gebied van koffie- en theeaanslag aan te kunnen.
€ 79,65
WAS320C.5Rinse Aid
Spoel glansmiddel
Een spoeladditief dat vlekken en aanslag voorkomt en zorgt voor een schitterende glans. Ideaal voor borden, aardewerk, bestek, enz.
€ 44,22