Auto-onderhoud

Voor een praktijkvoorbeeld, hoe efficiënt auto’s te wassen met Non Caustic 333.

 

Auto-onderhoud

Artikelnr. Naam en omschrijvingToepassingMSDSInformatiebladVerpakkingPrijs
(Excl. BTW)
AUT100.20 TPC Truckwash Vrachtwagens en andere zware voertuigen, dekzeilen, kunststof etc. Tevens geschikt voor gebruik in borstelwasmachines. Weekt olie, vet, roet, wegenvuil, wegenzout, etc. los. Verwijdert ook het verkeersfilm.
€ 64,20
AUT210C.5Non Caustic 333
Milde autoshampoo
Non Caustic 333 is een mildere uitvoering van Magnum Force. Voor gebruik op voertuigen met gevoelige laksoorten en wagens met aluminium sierlijsten, of vrachtwagens met aluminium schutborden.
€ 46,26
AUT350C.5Formula 2000
Autopolish
Een hoogwaardige polish op basis van was en silicone voor nieuwe en tweedehandse wagens. Een professionele PDI autopolish die de auto er beter laat uitzien. Formula 2000 beschermt de lak en zorgt voor een mooie glans. Voor professionele autowassers in de automobiel- en transportsector. Tevens bruikbaar op kunststof
€ 72,96
AUT360C.5Used Car Polish
Hoogwaardige autopolish
Een hoogwaardige polish op basis van was en silicone voor tweedehandse wagens. Used Car Polish vernieuwt doffe autolak en geeft een nieuwe glans. Used Car Polish zorgt voor een schitterende glans die weersbestendig is en de vorming van verkeersfilm verhindert. Voor gebruik in de automobielindustrie en op gladde kunststof oppervlakken.
€ 87,36
AUT370C.5Wash & Wax
Reiniger met was
Neutrale reiniger en polish met geavanceerde polymeerwas. Reinigt en doet glanzen. Ondoorzichtige, gele, dikvloeibare vloeistof met surfactanten en was. De emulsie laat een glans achter zonder strepen of vlekken. Ideaal voor het reinigen van lakwerk, koetswerk, plastic, rubber plexiglas en aluminium. Wordt vaak gebruikt in de automobiel- en transportsector.
€ 41,44
AUT500C.5Alloy Wheel Cleaner
Reiniger voor metalen velgen
Speciaal product voor het reinigen van metalen velgen. Een waterig mengsel van zuren en emulgatoren. Volledig oplosbaar in water. Essentieel voor het verwijderen van remstof en vuil op metalen velgen. Wordt vaak gebruikt in de automobiel- en transportsector.
€ 61,30
AUT800C.5Autogloss
Dressing voor banden en rubber
Een dressing op basis van solventen voor vinyl, rubber en plastic op auto’s.Autogloss bevat geen silicone. Het product laat een schitterende glans achter op de behandelde oppervlakken. Voor bumpers, plastic strips en banden. Verwijdert witte markeringen en zorgt voor een nieuwe, schitterende glans. Voor gebruik in de automobielindustrie.
€ 88,00
AUT850C.5Screenwash
Ruitensproeiervloeistof
Geconcentreerd additief dat vet en vuil oplost. Laat geen strepen achter. Waterig mengsel van surfactanten en isopropanol dat ook bij vriestemperaturen doeltreffend werkt. Ideaal voor ruitenwisserreservoirs in auto’s, vrachtwagens, bussen en tankwagens. Voor de automobiel- en transportsector.
€ 42,72
SPU586SPU 586
Speed Wax
Spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. Geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde onderdelen. Speedwax is waterafstotend,beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Speedwax is antistatisch en gebruiksvriendelijk. Speedwax is niet polijstend en bevat siliconen. Aerosol 400 ml
€ 9,85